GUUSJE  DAANEN:                                                              

Ik ben Guusje Daanen en ben sinds 2015 lid van de oudervereniging.
Samen met Annieke zijn wij de trotse moeders van Teuntje en Ries. Wij wonen sinds  2007 in Beuningen. Toen wij een aantal jaren geleden voor het eerst de Peppel binnen liepen, was dat voor het stemmen voor de Tweede Kamer. Wij zagen toen het gedicht 'De Honderd Talen' van Loris Malaguzzi in de gang hangen en na een rondleiding waren we snel verkocht.
Net zoals in de Reggio Emilia-benadering, is mijn filosofie dat je het onderwijs voor kinderen samen maakt. Niet alleen school, maar de hele gemeenschap draagt zijn steentje bij in de ontwikkeling van kinderen. Ik ben dan ook bij school betrokken geweest als stamgroepmoeder, als begeleider van verschillende activiteiten en nu ook als voorzitter van de ouderraad.
In het dagelijks leven werk ik als leerkracht op een school voor speciaal basisonderwijs.  Bij deze kinderen gaat de ontwikkeling vaak niet vanzelf. Om deze kinderen goed te begeleiden is betrokkenheid, creativiteit en enthousiasme onmisbaar. Deze eigenschappen denk ik ook in te kunnen zetten als voorzitter van de oudervereniging van de Peppel.
Mocht je me iets willen vragen of heb je ideeën, schiet me gerust aan.
Juist jullie betrokkenheid maakt het onderwijs op de Peppel sterk!

RONALD VAN LOVEREN: 

Ik ben de vader van Bram (groep 5 Pelikanen). Sinds het najaar van 2012 zit ik in de OV als penningmeester. Ik vind het fijn en belangrijk om betrokken te zijn bij de school waar mijn zoon een belangrijke tijd van zijn jeugd zal doorbrengen. Hopelijk kan ik op deze manier een bijdrage leveren aan een veilige en prettige schooltijd voor “onze” kinderen. Overdag ben ik werkzaam in mijn eigen administratiekantoor en ben voornamelijk werkzaam in de regio Arnhem – Nijmegen – Tiel. In mijn vrije tijd sport ik graag (zaalvoetballen en hardlopen), zit in de organisatie van één Roparun-team, ben trainer van het voetbalteam van Bram en ga graag op vakantie (kamperen en wintersport).

Sander BRAAMS:

Ik ben de vader van Amke (inmiddels op het voortgezet onderwijs) en Mats (groep 8 de Adelaars). Na een vijftal jaren secretaris van de OV te zijn geweest, ben ik dit schooljaar teruggetreden uit het dagelijkse bestuur maar blijf dit jaar wel lid van de OV. Voor mij zijn de werkzaamheden de uitgelezen mogelijkheid om betrokken te zijn bij de school. Het is voor mij belangrijk om verbinding te maken en houden om zodoende mijn steentje te kunnen bijdragen aan de kwaliteit en goede leefomgeving van de school. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bijeen bank als ‘consultant’ ter verbetering van de zakelijke kredietverlening. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport (in het bijzonder hockey), zowel actief en passief, waaronder als coach van het meidenelftal van mijn dochter Amke.

      
Hajo ANGENEIND:

Vader van Zoe, Isa ( beiden inmiddels op het voortgezet onderwijs) en Fay van de Duizendpoten jaar en getrouwd met Vivian, in het dagelijks leven plan ik speciaal transport voor een heftruckproducent te Nijmegen. Ik ben nu bijna 10 jaar actief voor de oudervereniging en zet me op deze manier in voor de school. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de activiteiten die op school georganiseerd worden. Ik hou van voetbal, en lees graag alleen neem daar te weinig tijd voor.

 

Petra BENINK:

Hoi, ik ben Petra, de moeder van Siem (inmiddels naar de middelbare school vertrokken) en Emma (groep 7 Adelaars) en sinds het najaar van 2013 zit ik in de OV. Ik ben al jarenlang actief op de Peppel onder andere als stamgroepmoeder. Ik hoop op deze manier een actieve rol te kunnen spelen in het onderwijsklimaat op de Peppel. Verder ben ik, samen met mijn man, werkzaam in ons eigen reparatie- en onderhoudsbedrijf voor medische instrumenten. In mijn vrije tijd mag ik graag lekker actief buiten zijn met onder andere hardlopen en in de tuin rommelen of onderuit met een lekker wijntje en lekker eten.

Jessica VOGEL:

Ik ben moeder van Gijs, Koen & Teun. Gijs & Koen zitten inmiddels in de 2e klas van het SSGN en Teun zit in groep 6 Pelikanen.
Vanaf het begin dat Gijs en Koen op de Peppel in groep 4 instroomden, ben ik betrokken geweest bij de school. In het begin door middel van helpen in de klas of bij activiteiten zoals Sinterklaas, Pasen en Kerst, en later een aantal jaren als stamgroepmoeder. De laatste 2 jaar heb ik er voor gekozen om deel te nemen aan de Oudervereniging zodat ik, naast het helpen bij schoolactiviteiten, ook op de hoogte blijf van wat er speelt op school en om mee te denken over een veilig en prettig schoolklimaat voor onze kinderen.

 
MARJAN BASTIANI:

k ben de moeder van Louise en Maud Broeren. Louise zit in groep 7 van de Adelaars en Maud in groep 4 van de Dolfijnen. Sinds schooljaar 2015-2016 zit ik in de oudervereniging van de Peppel.

Ik ben graag nauw betrokken bij de school van onze kinderen en zodoende wil ik graag met andere ouders actief meedenken over zaken die spelen op school en mijn steentje bijdragen rondom activiteiten die georganiseerd worden op school.    

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, hou van wandelen, reizen, lezen en gezellig samen eten en drinken.

 
MICHIEL VOET:

Ik ben vader van Benthe (Vlinders, groep 2) en Boaz (Duizendpoten, groep 1). Sinds schooljaar 2014/2015 ben ik actief lid geworden van de OV de Peppel. Voornaamste reden hiervoor is om zo meer betrokken te zijn bij de school die een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze kinderen. Verder ben ik werkzaam bij Ernst & Young (EY) als accountant / financieel adviseur. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met de kinderen en met mijn vrouw Kim (stamgroepouder bij de Vlinders), met vrienden als ook ben ik een fervent hardloper.  Mochten er zaken zijn die je zou willen delen spreek me vooral aan. Of mocht je wat actiever betrokken willen zijn maar heb je overdag niet zo veel tijd, wellicht is deelname in de OV een leuk idee. Ook dan hoor ik het graag.

HILDE SANDERS:


Ik ben Hilde Sanders en ben getrouwd met Bas Sanders. Onze kinderen zijn Veerle (zit in groep 3 bij de Dolfijnen) en Tim (start in januari 2017 in groep 1 bij de Vlinders). Ik zit sinds september 2015 in de OV van de Peppel. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van het hele schoolgebeuren. Ik help graag bij allerlei activiteiten die op school plaats vinden. Ik werk zelf ook als leerkracht op een basisschool en het is leuk om het op de Peppel “van de andere kant”, dus als ouder, mee te maken. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te winkelen, te lezen, te sporten (zumba en hardlopen) en ben ik graag creatief bezig. 

ANNEMIEK WOLTERS:

Ik ben de moeder van Roos (Uilen), Jurre (Pinguïns) en Tijn (Vlinders). Ik ben in het schooljaar 2015/2016 lid geworden van de oudervereniging van De Peppel. Daarvoor hielp ik al regelmatig bij verschillende activiteiten, maar nu ben ik nog nauwer betrokken bij de school.  Onderwijs maak je immers SAMEN. Ik vind het van belang dat een school, kinderen een veilige en geborgen leeromgeving biedt, waarin zij zich op eigen wijze kunnen ontwikkelen. Ik hoop op deze manier hierbij op De Peppel een steentje bij te dragen. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op een basisschool. Mijn vrije tijd wissel  ik het liefst af met ontspanning en sportieve activiteiten samen met Rob, onze kinderen en met vrienden en familie.

KEES SCHETTERS

Ik ben de vader van Kees-Jan (Krekels, groep 2). Sinds het schooljaar 2015/2016 ben ik actief lid geworden van de OV en net als zovelen heb ook ik als voornaamste rede dat ik actief betrokken wil zijn bij de school van mijn kind, echter overdag beperkt de tijd heb om een bijdrage te leveren. In de avonduren is het prima om wat dingetjes te regelen voor de leuke activiteiten op de Peppel, een kleine bijdrage voor een leuke schooltijd van onze kinderen. Ik ben werkzaam bij Ampleon als verantwoordelijke voor business planning en strategie. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met Kees-Jan en mijn echtgenote Safina, loop graag hard en klus met Kees-Jan aan onze oldtimer.

Kalender

16 oktober -  Herfstvakantie
01 november -  GMR vergadering
03 november -  Studiedag groepen 1 t/m 4
05 november -  Juf Wina is jarig

Uit het fotoalbum

FullSizeRender_6 FullSizeRender_4
FullSizeRender_5 FullSizeRender_3